27 Ağustos 2014 Çarşamba

GELİN KOLEKSİYONCUSU: Ted DEKKER

Gönderen MGK on 03:40 with Yorum Yok
Her şey dört genç ve güzel kadının terk edilmiş bir ahırda duvara tutkalla yapıştırılmış, ayak tabanlarına iki delik açılmış ve kanları bir kovanın içine boşaltılmış cesetlerinin bulunmasıyla başlar.
Bu davayı çözmeye çalışan FBI Özel Ajanı Brad Raines davayı çözmeye çalışırken bazı tehditler alır. Bunlardan birinde de katil birlikte çalıştığı Nikki'nin öldürülme tehditidir. Diğer taraftan davayı çözmek içim,n Sağlık ve Zeka Merkezi'nden Paradise, Roudy, Cass ve Andrea'dan yardım ister. Ama asıl Paradise' ten yararlanmak istemektedir. Çünkü cesede dokunduğunda onun ölmeden önceki son anlarını görmektedir. Fakat bazı sorunlar vardır. Birincisi Paradise gördüğü anları unutmuştur. İkincisi Brad'e aşık olmuştur. Kendi içinde bunun savaşını verirken Nikki öldürülür. Ardından Brad Paradise'in güvenini kazanmak için onunla ilgilenir, o da Paradise'e aşık olur. Katil asıl ve en güzel gelinini öldürmek için bir zamanlar aşık olduğu Paradise'i Tanrı'ya kavuşturmak için Brad'i kaçırır. Çünkü Yedinci gelinin kendi rızasıyla gelmesini ister. 
Kitabın sonunu her nhe kadar beğenmesem de Dekker kurguyu çok iyi yapmış. Kitabın konusu mükemmeldi fakat benim aradığım heyecan yoktu o yüzden kitabı 3 haftada anca bitirdim. Gerçekten de konusu filme çekilirse müthiş olur.
Categories: ,

0 yorum:

Yorum Gönder